- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Упркос санкцијама: Рекордан број странаца на предстојећем Светском омладинском фестивалу у Сочију

© Фото : Спутњику уступио Младен СтојановићСветски омладински фестивал окупиће 10 хиљада младих из Русије и исто толико учесника из целог света
Светски омладински фестивал окупиће 10 хиљада младих из Русије и исто толико учесника из целог света - Sputnik Србија, 1920, 09.02.2024
Пратите нас
На Светском омладинском фестивалу у Сочију, који ће бити одржан од 1. до 7. марта, учествоваће рекордан број страних излагача, изјавио је генерални директор руског удружења „Знање“ Максим Древаљ.
Такође је рекао и да ће од укупно 20.000 младих, који ће учествовати на фестивалу, њих 10.000 бити из иностранства, између осталог и из Србије.
Како је раније најављивано, организатори ће платити трошкове смештаја и храну свим учесницима фестивала, а обезбедиће и део авионских карата за учеснике из Србије.
Иначе, пријаве за учешће на фестивалу су трајале до 1. децембра прошле године, а према замисли организатора, Русија овим настоји да уједини глобалну омладинску заједницу око идеје правде и јачања улоге младих у новом систему међународних односа, који управо настаје. Међународна агенција Спутњик је информативни партнер овог фестивала.
Млади у Србији - Sputnik Србија, 1920, 25.11.2023
СРБИЈА
Србија до Сочија! Две стотине младих из наше земље креће у Русију - да мења свет
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала