Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Брнабићева најавила долазак Такера Карлсона у Србију: Свиђа му се наша земља /видео/

© Tanjug / VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ (STF)Председница Владе Србије Ана Брнабић и амерички новинар Такер Карлсон
Председница Владе Србије Ана Брнабић и амерички новинар Такер Карлсон - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2024
Пратите нас
Председница Владе Србије Ана Брнабић, која борави у Дубаију у УАЕ на Светском самиту влада 2024, изјавила је да је са америчким новинарем Такером Карлсоном разговарала о интервјуу са руским председником Владимиром Путином, који је гледао цео свет.
Брнабићева је истакла да јој је Карлсон рекао да ће највероватније посетити Србију средином ове године и додала да се америчком новинару свиђа наша земља.
"Он зна доста тога о Србији, рекао је да планира долазак у Србију средином ове године, да изузетно поштује и цени председника Александра Вучића, и ја сам му рекла да се радујем да се видимо. Честитам му на храбрости што је урадио стварно феноменалан интервју са председником Руске федерације, зато што је у данашњем свету, рекла бих, цензура свеприсутна", рекла је Брнабићева новинарима.
Додала је да треба имати велику храброст да се уради тако нешто.
"Да људи могу да чују ствари које у принципу не могу да чују због цензуре. Тако да је свакако велика ствар и показује да је велики новинар. А ја се радујем што ће доћи у Србију", рекла је премијерка Србије.
Премијерка Србије учествује на Самиту председника влада 2024 у Уједнијеним Арапским Емиратима, а на отварању тог догађаја седела је у првом реду поред америчке новинарске звезде која је у фокусу светске јавности после интервјуа са Путином.
Интервју Такера Карлсона са председником Русије Владимиром Путином са преводом на српски језик погледајте у наставку:
Председница Владе Србије Ана Брнабић и амерички новинар Такер Карлсон - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2024
СРБИЈА
Ана Брнабић поред Такера Карлсона у првом реду на отварању Светског самита влада у Дубаију /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала