Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Српска листа: Грађани да не наседају на летке тзв. „Народне одбране“ у Косовској Митровици

© Sputnik / Теодор АнастасијевићКосовска Митровица
Косовска Митровица - Sputnik Србија, 1920, 12.02.2024
Пратите нас
Српска листа саопштила је да су се вечерас на улицама Косовске Митровице појавили леци које потписује извесна ''Народна одбрана'' и у којима се позива на "отпор Куртијевој полицији", и упозорила грађане да не наседају на овакве злонамерне провокације.
''Поводом летака некакве 'Народне одбране' који су се вечерас појавили на улицама Косовске Митровице, у којима се позива на 'отпор Куртијевој полицији', Српска листа позива грађане да не наседају на овакве провокације и подметачине. Молимо наше суграђане да остану мирни, јер су овакве акције, ко год их спроводио, усмерене против мира и чине се са злом намером у циљу даље дестабилизације, како би се Срби окривили за евентуалне нове инциденте'', наводи се у саопштењу Српске листе.
Некоме је, како наводе из Српске листе, очигледно, намера да представи Србе као насилне и са себе скрене притисак који има због угњетавања Срба.
''Српски народ са Косова и Метохије ће мирним методама наставити да се бори за заштиту својих права и интереса на овим просторима'', додаје се у саопштењу Српске листе.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала