- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски рвач на крову Европе!

© Фото : јутјуб/ Союз Ветеранов СпортаНајбољи спортисти борили су се у девет спортова; рвање грчко – римским стилом, рвање слободним стилом, греплинг, џудо, бокс, кик бокс, ММА, теквондо и кјоко шин каи. Победила је Русија резултатом 7:2.
Најбољи спортисти борили су се у девет спортова; рвање грчко – римским стилом, рвање слободним стилом, греплинг, џудо, бокс, кик бокс, ММА, теквондо и кјоко шин каи. Победила је Русија резултатом 7:2. - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2024
Пратите нас
Рвач репрезентације Србије Александар Комаров освојио је злато у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом на Европском првенству у Букурешту, пошто је у финалу био бољи од Турчина Али Ченгиза резултатом 4:1
На путу до злата Комаров је забележио пет победа савладавши и досадашњег првака Европе Иштвана Такача из Мађарске, као и актуелног олимпијског шампиона Украјинца Жана Белењука.
У категорији до 60 килограма Георги Тибилов је после после победа над Керемом Камалом из Турске 10:3 и Оливером Тамашом Скржипчаком са 12:2 заустављен у четвртфиналу.
Он је изгубио од Виктора Чобануа из Молдавије, али ће кроз репесаж бити у прилици да се бори за бронзу. Његов противник биће Украјинац Виктор Петрик.
Себастијан Нађ ће такође кроз репесаж имати могућност да се бори за бронзано одличје у категорији до 67 килограма. Нађ је изгубио у осмини финала од Хасрата Јафарова из Азербејџана, а ривал у репесажу биће му Абу Амаев из Бугарске.
Фудбалске лопте - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2024
СПОРТ
Бисер с Бановог брда у друштву звезда Реала, Барселоне и Арсенала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала