- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Пас нањушио нешто сумњиво на аеродрому: Осушена тела мајмуна откривена у пртљагу путника из Конга

© AP Photo / Customs and Border ProtectionМумифицирани остаци мајмуна откривени у пртљагу путника из ДР Конго пре слетања на бостонски Аеродром
Мумифицирани остаци мајмуна откривени у пртљагу путника из ДР Конго пре слетања на бостонски Аеродром - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2024
Пратите нас
Пас америчке царинске и граничне службе нањушио је скривена осушена тела мајмуна која је један од путника који је долетео из Демократске Републике Конго покушао да прокријумчари у САД, саопштено је из америчке граничне полиције.
Путник је царинској контроли пријавио да у пртљагу има пакете са сушеном рибом, али након што је пас нањушио нешто сумњиво и сео поред пртљага, граничи инспектори су путника зауставили и у пртљагу пронашли осушена тела четири мајмуна, преноси АП.
Путник је инспекторима рекао да је мајмуне донео у САД „за личну употребу“.
Сирово или минимално обрађено месо дивљих животиња забрањено је уносити у САД због опасности од ширења болести, наводи америчка агенција.
Против путника није подигнута оптужница, али сав пртљаг му је заплењен и око скоро четири килограма меса дивље животиње је уништено, саопштио је портпарол граничне полиције.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала