- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Министарство правде САД пронашло доказе да је Хантер Бајден користио наркотике /фото/

© AP Photo / Julio CortezХантер Бајден
Хантер Бајден - Sputnik Србија, 1920, 14.02.2024
Пратите нас
Министарство правде Сједињених Америчких Држава открило је у телефону Хантера Бајдена, сина актуелног председника Џозефа Бајдена, фотографије које указују да је користио наркотике, произлази из објављеног извештаја ресора.
Према документу, фотографије су из периода крајем 2018. године.
Управо тада је син садашњег лидера САД направио неколико фотографија које, упркос личним изјавама Хантера Бајдена на суду, указују на његову зависност од опијата.

На фотографијама се, конкретно, виде кесице са наркотицима (претпоставља се да је реч о кокаину и крек-кокаину) и прибор за њихову употребу. Осим тога, докази које поседује Министарство укључују снимке екрана телефона из преписке Хантера Бајдена у којима је он сам помињао случајеве примене забрањених супстанци или је био заинтересован за њихову куповину.

Син тренутног америчког председника одбија да се изјасни кривим да је у октобру 2018. године, наводно, лагао у вези са употребом наркотика, попуњавајући формулар при куповини пиштоља.
Истовремено, Хантер Бајден је у својим мемоарима ипак открио да је у том периоду био завистан од наркотика.
Претходно, ТВ канал Еј-Би-Си њуз позивајући се на материјале Тужилаштва, објавио је да су амерички истражитељи прошле године пронашли трагове кокаина на футроли за пиштољ Хантера Бајдена.
Погледајте и:
Архивска фотографија. Потпредседник САД Џо Бајден са сином Хантером Бајденом и сестром Валери Бајден Овенс и осталим члановима породице на Косову у августу 2016. - Sputnik Србија, 1920, 08.07.2023
СВЕТ
Празнична журка у Белој кући: Опуштање првог оца и сина Америке уз бели прах и црвено дугме
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала