- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Даниловић одговорио на питање које занима Србију – да ли ће Јокић играти у Паризу?

© Фото : КСС / Небојша Параушић Предраг Даниловић
Предраг Даниловић - Sputnik Србија, 1920, 15.02.2024
Пратите нас
Предраг Даниловић, председник Кошаркашког савеза Србије, причао је о саставу Орлова на предстојећим Олимпијским играма у Паризу, а јасно је да се у центру пажње нашао ас Денвера Никола Јокић и то да ли ће после прескоченог Мундобаскета у Манили, бранити боје Србије у Паризу.
Даниловић је у интервјуу за „Спорски журнал“ изјавио да му је изузетно драго због фантастичних партија српских кошаркаша у НБА лиги, пре свега што је Василије Мицић коначно добио прилику да у редовима Шарлог Хорнетса покаже шта зна.
На конкретно питање да ли ће Јокић бити на располагању Србији на Играма у Паризу, Даниловић је прво у шаљивом тону одговорио:
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 15.02.2024
СПОРТ
Нервозни Јокић опет пао пред краљевима – Васа јачи од Богдана и солидни Јовић /видео/
„Сачекајмо прво да видимо да ли ће се наћи на списку селектора Светислава Пешић“, биле су прве речи Даниловића, да би затим уследио озбиљнији тон:
„Без шале, превише је рано говорити о томе. Сезона је тек на половини, све нас радују сјајне партије Јокића и Богдановића. Драго ми је и што је Мицић стартовао у Шарлоту. Али, нема потребе лицитирати са именима играча који ће бити у саставу. У сваком случају, надам се ће да Светислав Пешић, Марина Маљковић и Марко Ждеро бити на слатким мукама и да нам свима планове неће реметити виша сила“, рекао је за Журнал Предраг Даниловић.
Осим кошаркаша који су се окитили сребром на Мундобаскету, пласман на Игре избориле су недавно и кошаркашице на квалификационом турниру у Бразилу, док ће део највеће спортске светске смотре бити и баскеташи на турниру „3 на 3“, који редовно освајају медаље на великим такмичењима.
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 14.02.2024
СПОРТ
Звезда преко ФМП-а до полуфинала – чека је чачанска сензација
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала