- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова бизарна шала Тонија Надала: „Моја жеља је да се Новак повреди пред Париз“

© AP Photo / Christophe EnaНовак Ђоковић и Рафаел Надал
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2024
Пратите нас
У шали је потребно знати меру као и свему другом у животу, али Тони Надал, стриц Рафаела Надала као да је то сметнуо са ума када је за „Ла Сексту“ изјавио да би за његовог нећака било добро да се Новак Ђоковић повреди пред Олимпијске игре у Паризу. Најгоре од свега је то што Тонију није први пут да каже тако нешто.
Већ је прошле године Тони Надал изјавио да Рафаел може да дође до титула уколико би се Новак Ђоковић, Данил Медведев и Карлос Алкарас повредили, а сада је поновио „неслану шалу“.
Једна од највећих жеља Рафаела Надала ове године јесте освајање златне медаље на Олимпијским играма у Паризу, а то је примарни циљ и Новака Ђоковића у шта је упућен Тони Надал који је изнео бизарну жељу.
„Надам се и да ће у августу донети медаљу са Олимпијских игара. Велики сам оптимиста. А, да би то успео, моја жеља је и да се Ђоковић повреди, као и њих још петорица-шесторица, да би Рафа могао да освоји“, рекао је Тони Надал и додао да се шали, мада је шала остала горког укуса.
Рафаел има олимпијско злато које Новаку у његовој колекцији фали.
„Причао ми је Рафаел да су му Игре у Пекингу 2008. године најбоље искуство у каријери и да је ту освојио злато захваљујући подршци осталих шпанских спортиста и због атмосфере која је владала тамо. Дошао је у Пекинг у не баш најбољој форми, али захваљујући Пау Гасолу и подршци осталих спортиста је успео да тријумфује. Нема ништа боље од тога да представљате своју земљу“, додао је стриц „краља шљаке“.
Рафа је недавно одустао од турнира у Дохи и требало би да игра тек у Индијан Велсу, мда је и даље упитно његово стање са повредом. Упркос томе његов стриц верује да он може до титуле на Ролан Гаросу.
„И даље верујем да ће Рафа ићи на Ролан Гарос и да ће освојити трофеј“, закључио је Тони Надал.
Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 16.02.2024
СПОРТ
Удар на Федерера у центру Цириха – протест због похлепе легендарног Швајцарца
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала