Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Брнабић: Не видим победу у одлагању конститутивне седнице Скупштине града

© Tanjug / JADRANKA ILIĆАна Брнабић
Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2024
Пратите нас
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас, поводом одлагања конститутивне седнице Скупштине града Београда, да не види шта је победа у томе што је та седница одложена и додала да је опозиција само, како је навела, протраћила време читавог народа.
"Њихова победа се увек везује за губитак за грађане и за народ, не видим шта је победа у томе што се одложила конститутивна седница. Не видим шта је победа у томе што нисте пожурили са формирањем власти у једној важној локалној самоуправи или било којој локалној самоуправи. Не видим шта сте победили или каква је победа то што сте протраћили време читавог града, свих људи који су гласали за било коју политичку опцију", рекла је Брнабић након полагања камена темељца поводом почетка радова на Научно-технолошком парку Ниш фаза 2.
"Оно што је мени невероватно и заиста фасцинантно, јесте да је једина политика те опозиције 'Србија против насиља' - политика насиља. Зову се Србија против насиља, а једина политика им је насиље и то су показали у Републичком парламенту и у Градској скупштни", рекла је Брнабић.
Застава Србије и града Београда на згради Скупштине града Београда - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2024
СРБИЈА
Одложена конститутивна седница Скупштине града Београда /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала