- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Русија је најјача земља – ми умемо да побеђујемо

© Sputnik / Евгений Епанчинцев / Уђи у базу фотографијаБорбена возила пешадије БМП-2 током војних вежби трупа Источног војног округа Русије
Борбена возила пешадије БМП-2 током војних вежби трупа Источног војног округа Русије - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2024
Пратите нас
Русија по војној моћи не заостаје ни за једном земљом у свету, изјавио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
„Живимо у великој и јакој земљи, земљи која је стална чланица Савета безбедности УН, која по својој војној моћи не заостаје ни за једном земљом света, а данас, у актуелним условима, ми смо вероватно у том смислу најјача земља јер умемо да побеђујемо“, рекао је Медведев на састанку са командантима чеченских јединица које су учествовале у специјалној војној операцији.
Како је додао, ово време је одлучујуће за будућност Русије.
„Пред нашом земљом су веома тешки задаци. На крају крајева, ма како то звучало, данас се одлучује о судбини наше земље“, казао је Медведев.
Међутим, он је уверен да ће Русија ускоро успети да извојује победу у специјалној војној операцији.
„Сигуран сам да ће победа ускоро доћи као резултат труда вас, ваших сабораца и целе наше земље. С нама је Бог, победа ће бити наша“, поручио је Медведев.
Погледајте још:
Servicemen drive armoured vehicles as they take part in the NATO Noble Blueprint 23 joint military exercise at the Novo Selo military ground, northwestern Bulgaria, on September 26, 2023.  - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2024
РУСИЈА
Војници НАТО учествују у операцијама у Украјини под маском плаћеника
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала