- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић и Дончић играли своју игру као Кића и Мока – пораз Запада уз Таунсових 50 поена /видео/

© AP Photo / David ZalubowskiЛука Дончић Никола Јокић
Лука Дончић Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 19.02.2024
Пратите нас
Никола Јокић и Лука Дончић учествовали су у Ол стар утакмици НБА лиге која је одиграна у ноћи између недеље и понедељка.
Јокић и Дончић су наступили у тиму Западне конференције која је поражена резултатом 211:186.
Веома занимљиву секвенцу приредили су у једном од напада када су међусобним додавањима подсетили на легендарне потезе Драгана Кићановића и Зорана Моке Славнића.
Српски репрезентативац је за нешто више од 23 минута на паркету уписао 13 поена уз девет асистенција и четири скока, док је млади Словенац имао симболичних по седам поена, ухваћених лопти и успешних додавања за саиграче.
Занимљиво је истаћи да је Јокић био најбољи асистент на целој утакмици коју је обележио његов саиграч из тима Запада Карл Ентони Таунс са 50 поена.
Ипак, Исток је однео победу предвођен тројицом играча са више од 30 поена, момцима који су учествовали и у такмичењима у вештинама ноћ раније.
Демијен Лилард, поново најбољи тројкаш НБА лиге је убацио чак 11 тројки за 39 поена, вицешампион у закуцавањима Џејлен Браун је имао 36, док је актер такмичења у вештинама и тројкама Тајрис Халибартон имао 32 поена.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала