- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Грчки пољопривредници блокирали гранични прелаз Евзони /фото/

© AP Photo / Thanassis StavrakisПротест грчких пољопривредника
Протест грчких пољопривредника - Sputnik Србија, 1920, 20.02.2024
Пратите нас
Грчки пољопривредници блокирали су вечерас гранични прелаз Евзони за улазак у Грчку, а путничким и теретним возилима је дозвољен пролаз на сваких пола сата по десет минута.
Вест је за агенцију МИА потврдио начелник Јужног регионалног центра за граничне послове при Министарству унутрашњих послова Северне Македоније Славчо Богев.
"Од 18 часова по македонском времену отежан је улазак у Грчку преко прелаза Евзони због блокаде грчких пољопривредника. Рампе се подижу по десет минута на сваких пола сата и за сада немамо информације до када ц́е прелаз бити блокиран", рекао је Богев, преноси Сител.
На осталим граничним прелазима између Северне Македоније и Грчке промет путника и робе за сада се одвија нормално, а до 19 сати застој је од три сата на прелазу Мејитлија-Ники, који су грчки пољопривредници блокирали од 16 часова.
Грчки пољопривредници су раније данас довезли тракторе у Атину како би протестовали испред парламента због све већих цена енергената, конкуренције из иностранства и нерешених проблема због недавних поплава.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала