Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Никад нисам био ничији потрчко, што се за Грлић-Радмана не може рећи

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 25.02.2024
Пратите нас
Хрватски министар спољних послова не само да се меша у унутрашње ствари Србије, већ вређа српски народ и прети грађанима Србије, изјавио је председник Србије Александар Вучић, поводом изјаве Горана Грлића-Радмана да "су једно грађани Србије, а друго Вучић и његова политика, која мора да одлучи на чијој ће столици седети".
"Хрватски министар не само да се брутално меша у унутрашње ствари Србије, већ по обичају лаже и вређа српски народ и прети грађанима Србије. Грлић-Радман је једно у праву, можда сам ја нечији трабант, можда и вартбург, можда и фића, али никада нисам био ничији потрчко и слуга, што се за Грлић-Радмана не може рећи. Да не идем далеко у прошлост, било би сувише болно", написао је Вучић на друштвеним мрежама.
Грлић-Радман је гостујући на хрватској Н1 изјавио јуче да су једно грађани Србије, а друго Вучић и његова политика која, како је навео, мора да одлучи "на којој ће столици да седи", додајући ''да је неудобно седети на две столице''.
''Што се тиче Србије, једно су грађани, а друго је Вучић и његова политика која мора одлучити на којој ће столици седети, неудобно је седети на две столице. Он не би требао имати велику дилему. Вучић може бити трабант и сателит Русије, али неће се допустити утицај Руса или други малигни утицаји који би нарушили стабилност Западног Балкана'', рекао је Грлић-Радман.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала