- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Спутњик спорт: „Србија на „Играма будућности“ у Казању

© SputnikДалибор Мариновић, председник Е-спорт Савеза Србије.
Далибор Мариновић, председник Е-спорт Савеза Србије. - Sputnik Србија, 1920, 26.02.2024
Пратите нас
Чини се да нове генерације све више времена проводе користећи уређаје попут телефона, компјутера, таблета, а да их све мање занима спорт. Идеалан пример како се и у овoм случају може пронаћи баланс показале су нам Игре будућности које су претходног викенда одржане у Казању и које је отворио председник Русије Владимир Путин.
У овом формату такмичења учесници се боре и у виртуелном и у стварном свету, а верује се да ће управо Игре будућности једног дана бити пандан Олимпијским играма. Учесник у Казању била је и Србија, а како је до тога дошло и шта су заправо Игре Будућности тема је нове eмисије Спутњик спорт у којој је гост био Далибор Мариновић, председник Е-спорт Савеза Србије.
Спутњик спорт, 26.2.2024.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала