- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кустурица: Утакмица Србије и Русије је као породични сусрет

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Уђи у базу фотографијаЕмир Кустурица
Емир Кустурица - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2024
Пратите нас
Српски редитељ Емир Кустурица изјавио је данас да га је поклон који је добио од фудбалске репрезентације Русије дубоко дирнуо, истакавши да ће присуствовати пријатељској утакмици између фудбалских репрезентација Русије и Србије, која ће се играти 21. марта у Москви.
Подсетимо, Кустурица, иначе велики љубитељ фудбала, добио је дрес репрезентације Русије са својим презименом и бројем 70, што је број година које ће прославити 24. новембра ове године.
„Дирљив гест Фудбалског савеза Русије и веома сам срећан што ћу бити на тој утакмици. На њу гледам као на породични сусрет, као да два брата позивају рођаке и пријатеље да навијају за један или други тим. Браћа, људи из исте породице који су окупили своје најбоље представнике за ту утакмицу. Веома сам срећан што ћу бити на тој утакмици“, рекао је Кустурица.
Славни редитељ је прихватио позив Фудбалског савеза Русије, раније најављен, за утакмицу која ће се играти на стадиону московског Динама 21. марта.
 Емир Кустурица - Sputnik Србија, 1920, 26.02.2024
СПОРТ
Кустурица добио посебан дрес Русије /фото/
Навијачи Русије и Србије на утакмици Србија-Швајцарска на Светском првенству у фудбалу - Sputnik Србија, 1920, 27.02.2024
СПОРТ
Велико интересовање за утакмицу Русије и Србије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала