- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Има ли ко на Западу да чује Путина | Од четвртка до четвртка

© Sputnik / Sergey Guneev / Уђи у базу фотографијаОбраћање председника Руске Федерације Владимира Путина Савезној скупштини
Обраћање председника Руске Федерације Владимира Путина Савезној скупштини - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
Пратите нас
Догађаје који су обележили претходну недељу коментарисаће у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка” адвокат Горан Петронијевић.
Нуклеарне снаге Руске Федерације у пуној су приправности, изјавио је Владимир Путин који је и нагласио да је глупост тврдња да се Русија спрема да нападне Европу.
Макрон се уживео у улогу самошроглашеног лидера Европе – каже да не може да искључи могућност слања снага у Украјину. Ипак, његова иницијатива доживела крах, јер није добио подршку савезника.
Европски парламент поново позвао Србију да се усклади са спољном и безбедносном политиком Брисела, Зеленски на самиту у Тирани затражио формирање украјинско-балканске одбрамбене индустрије.
Заменик председника Покрета Европа сад и председник Црне Горе Јаков Милатовић поднео је оставку на све функције у партији. Милорад Додик на позив председника црногорског парламента Андрије Мандића посетио Подгорицу.
Од четвртка до четвртка, 29.2.2024.

О емисији „Од четвртка до четвртка“

Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала