- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руски сенатор: Запад ће направити фаталну грешку ако игнорише Путинове поруке

© Sputnik / Алексей Майшев / Уђи у базу фотографијаГрб на згради Савета Федерације Русије
Грб на згради Савета Федерације Русије - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
Пратите нас
Западне земље ће направити фаталну грешку ако буду игнорисале поруке председника Русије Владимира Путина током обраћања Федералној скупштини, на тему мира у Украјини, о Европи и свемиру, изјавио је потпредседник Савета федерације Константин Косачов.
„У обраћању су најјаче поруке о миру: о Украјини – нисмо ми започели овај рат, али ћемо га завршити; о Европи - тврдње о предстојећој агресији Русије су глупост; о свемиру – ми од 2008. године предлажемо да се правно учврсти одрицање од милитаризације и друго. У Минхену је 2007. године Запад одлучио да сличне поруке о миру игнорише. У случају да се то догоди још једном, то ће бити још једна фатална грешка Запада, која ће још једном бити гора од злочина“, написао је он на друштвеним мрежама.
Председник Савета федерације Русије Валентина Матијенко је навела да ће након обраћања председника Русије сенатори утврдити нови план и мере за реализацију на савету Палате који ће бити одржан 5. марта.
Обраћање руског председника коментарисао је председник Думе Вјачеслав Володин који је рекао да је Владимир Путин одговорио на сва питања људи.
„Наравно, тема безбедности није случајно била на почетку, јер је то био одговор непријатељским земљама, одговор Вашингтону и Бриселу. Председник је изузетно јасно одговорио“, рекао је Володин.
Министар финансија Русије Антон Силуанов је навео да ће Министарство финансија наћи ресурсе како би се испунили сви циљеви и реализовали нови национални пројекти.
Председник Русије Владимир Путин обратио се данас Федералној скупштини и изложио визију онога што очекује Русију у наредних неколико година.
Погледајте и:
Обраћање руског председника Владимира Путина - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
РУСИЈА
Путин: Бесмислице да ће Русија напасти Европу - Запад мисли да је рат цртани филм /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала