- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Какве везе Погбина суспензија има са једним Србином?

© FAYEZ NURELDINEСергеј Милинковић-Савић
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2024
Пратите нас
Српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић налази се на врху листе жеља Јувентуса за појачавање средине терена, након што је Француз Пол Погба суспендован четири године због коришћења допинга. Да би Сергеј заиста могао да допринесе „старој дами“ показао је и у дербију Ал Хилала и Ал Итихада у којем је уписао две асистенције.
Торинска „стара дама“ не жели да чека и жели да нађе адекватну замену, а избор је поново пао на Сергеја Милинковић-Савића, који је претходних година константно био мета славног клуба подно Алпа.
Сергеј игра фантастично у Ал Хилалу у који је стигао прошлог лета из Лација, али би према писању „Калчомерката“ то могло да се промени, јер је Јувентус озбиљно заинтересован да га што пре доведе у своје редове.
Српски репрезентативац у сјајној је форми што је показао и у дербију у ком је за Ал Хилал уписао две асистенције. Ал Итихад је повео голом Кантеа, али је Ал Шехри убрзо изједначио. У другом полувремену Ал Хилал је преокренуо меч головима Малкома и Абдулхамида, а оба су постигнута после Сергејевих асистенција.
СМС има још две године уговора са Ал Хилалом, где фантастично сарађује са Александром Митровићем, док би га евентуални повратак на Чизму, довео до сарадње са двојицом репрезентативних саиграча – Душаном Влаховићем и Филипом Костићем.
Тешко је веровати да ће Сергеј тако брзо напустити Ал Хилал и вратити се у Италију, али где има „дима“ има и „ватре“, а познато је да италијански медији не пуштају информације тек реда ради, па је јасно да ће Јувентус свим силама покушати да приволи Сергеја да се врати у Италију и да наредне сезоне са „старом дамом“ нападне Скудето, као и да заигра у Лиги шампиона.
Француски репрезентативац Пол Погба са „богињом“ у рукама - Sputnik Србија, 1920, 29.02.2024
СПОРТ
Вапај после драконске казне: „Све су ми одузели!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала