- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Симоњан: Поседујем снимак на којем официри Бундесвера разматрају напад на Кримски мост

© Sputnik / Константин Михальчевский / Уђи у базу фотографијаКримски мост
Кримски мост - Sputnik Србија, 1920, 01.03.2024
Пратите нас
Главни уредник Спутњика и РТ Маргарита Симоњан објавила је да поседује аудио снимак на којем високо позиционирани официри немачког Бундесвера разматрају ударе на Кримски мост.
"Нешто веома интересантно су ми дали пријатељи из војске баш тог дана када је немачки канцелар Олаф Шолц рекао да НАТО не учествује и неће учествовати у украјинском сукобу. Тако занимљиво штиво и снимак да баш желим да га објавим. Да обрадујем пратиоце. На том снимку високи официри немачке војске разматрају како ће бомбардовати (пажња!) Кримски мост. И како да то што лукавије ураде како би њихов Шолц могао да настави да прича како с тим нема никакве везе", написала је Симоњан.
Према њеним речима, на снимку који траје 40 минута официри Бундесвера помињу и војнике САД и Велике Британије узгред говорећи како они одавно директно учествују у сукобу.
Она је додала да се обратила као новинар министру иностраних послова и амбасадору Немачке, као и лично Шолцу.
"Како ово схватити? Зар није време да Русија сада подсети Немачку како се за Немачку завршило дизање у ваздух руских мостова прошли пут?", навела је она.
Подсетимо, француски председник Емануел Макрон недавно је рекао да западни лидери нису искључили могућност слања снага у Украјину иако за то тренутно не постоји консензус.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала