- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Чувена италијанска „деветка“: Пре свих бирам Србина Влаховића!

© AP Photo / Marco AlpozziДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
Пратите нас
У недавном интервјуу за Газету дело Спорт легендарни италијански нападач и светски шампион Лука Тони похвалио је двојицу изванредних нападача данашњице – Виктора Осимена из Наполија и Душана Влаховића из Јувентуса. Ипак, када би морао да бира између њих двојице, чувена италијанска деветка бира Србина.
Тони, познат по својој невероватној способности постизања голова у најразличитијим ситуацијама, изразио је дивљење према обојици играча, али је посебно истакао Влаховића као свој избор за „чистог нападача“.
Осимен је одушевио Тонија фантастичним перформансама, међутим, посебно је импресиониран Душаном Влаховићем.

„Они су праве деветке, комплетни играчи, знају да дају голове на много начина, што су већ доказали у овом периоду: шпиц Наполија, који се вратио са Афричког купа, је већ постигао пет голова у три утакмице; Душан, с друге стране, је 2024. чак бољи од свих. Између њих двојице, ако баш морам да бирам једног за чистог стрелца,бирам ДВ9, јер заиста нема слабих тачака у казненом простору, он може да те угрози на сваки начин“, рекао је Тони.

Избор Душана Влаховића пре Виктора Осимена није мала ствар, с обзиром на то да обојица играча показују изузетан таленат и допринос својим тимовима.
Али, мора да се зна ко је најбољи.
Пливање у базену - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
СПОРТ
Чудо српског порекла одушевило Америку – Лука оборио рекорд Мајкл Фелпса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала