- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руске ПВО снаге обориле неколико ваздушних циљева изнад акваторије Финског залива

© Sputnik / Борис Кудояров / Уђи у базу фотографијаПатролни бродови Балтичке флоте Русије у Финском заливу за време Другог светског рата 1941-1945.
Патролни бродови Балтичке флоте Русије у Финском заливу за време Другог светског рата 1941-1945. - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
Пратите нас
Руске ПВО снаге обориле су неколико ваздушних циљева над акваторијом и обалом Финског залива, саопштио је губернатор Лењинградске области Александар Дрозденко.
Грађани Лењинградске области су у великом броју саопштили службама за хитно реаговање о наводним експлозијама и детонацијама над Финским заливом. Претпоставља се да су те експлозије одјекивале у близини луке Бронка код Санкт Петербурга.
Огласио се губернатор Санкт Петербурга Александар Беглов који је рекао да су све снаге у потпуној борбеној готовости и да осигуравају безбедност.
„У вези са инцидентом изнад акваторије Финског залива, у контакту сам са командом Лењинградског војног округа и шесте армије ПВО. Све снаге су у стању пуне борбене готовости“, рекао је он.
Претходно су власти у области где се налази аеродром Пулкова код Санкт Петербурга увели оганичења на летове цивилне авијације. Та мера уведена је у 19.32 по локалном времену, али су након пола сата ту меру власти повукли.
Руска војска на краснолиманском правцу - Sputnik Србија, 1920, 02.03.2024
Специјална операција у Украјини
УЖИВО Руси побољшали положаје на доњецком правцу; експлозије у Харкову
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала