- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Влаховић самокритичан: „Не тражим оправдања – хоћу да будем велики нападач“

© AP Photo / Marco AlpozziДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
Пратите нас
Душан Влаховић, српски фудбалер, није искористио неке од великих шанси на мечу Јувентуса и Наполија, па је „стара дама“ из Напуља донела пораз од 2:1. Српски репрезентативац после меча био је изузетно самокритичан.
У одличној је форми Душан Влаховић, али то није успео да потврди у сусрету са Наполијем који је био од велике важности за Јувентус.
Српски нападач имао је неке одличне шансе, од којих се посебно истакла једна, али није успео да затресе мрежу и због тога није био задовољан.
„Нападач Јувентуса мора да пресуди у кључним моментима, а ја то нисам успео. Имао сам зреле прилике које су могле да реше утакмицу, али сам грешио“, рекао је Влаховић.
Сматра Душан да је морао да прати интуицију и да би исход меча био другачији да је искористио неку од прилика.
„Не тражим никаква оправдања. Ако желим да постанем оно што сам зацртао, морам да користим такве ситуације. Екипа је одиграла одличан меч, а да сам ја искористио неку пролику, све би било другачије. Када не пратим своју интуицију, ствари добијају лош епилог“, рекао је Влаховић.
Поручио је потом српски репрезентативац да жели да буде велики нападач и да ће му због тога утакмица Наполијем послужити као лекција.
'У трећој ситуацији желео сам да понесем лопту напред, али сам одлучио да моментално шутирам. Морам да будем бољи, наставићу да радим и сигуран сам да ће голови доћи. Циљ ми је да постанем велики нападач. Проблем је што нисмо победили, а не то што ја нисам постигао гол. Надам се да ћу се искупити у наредној утакмици'“, поручио је Душан Влаховић.
Српски нападач од почетка сезоне забележио је 26 наступа, а постигао је укупно 15 голова и уписао три асистенције.
Певач Марко Радиновић - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
СПОРТ
ЕКСКЛУЗИВНО – Он ће певати Каћушу пред утакмицу Србије и Русије: На муци се познају јунаци! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала