- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Шарено у Европи, бурно у Србији и – Новак у Америци | Спутњик спорт

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
Пратите нас
Резултати кошаркаша Партизана и Црвене звезде у Евролиги, предстојећи вечити дерби у фудбалу и повратак Новака Ђоковића на Индијан Велс тема су нове епизоде емисије Спутњик спорт.
После репрезентативне паузе кошаркаши Партизана и Црвене звезде вратили су се обавезама у Евролиги.
Црно-бели савладали су Ефес и тиме подсењтили на прошлу сезону када је управо турски тим био прекретница, док црвено-бели без Милоша Теодосића нису успели да савладају Бајерн.
Осим на кошаркашком, пратили смо вечите и на фудбалском терену, а оно што је заправо најактуелнија тема јесте 172. вечити дерби који нам се ближи.
Новинари Спутњик спорта Тамара Ранковић, Страхиња Клисарић и Спасоје Веселиновић говорили су и о тенису односно Новаку Ђоковићу који после пет година поново игра на Мастерсу у Индијан Велсу.

О емисији „Спутњик спорт“

„Спутњик спорт“ је емисија портала и радија Спутњик коју уређују и воде новинари редакције Спутњик спорт – Спасоје Веселиновић, Петар Миловановић, Тамара Ранковић и Страхиња Клисарић. Емитује се сваког понедељка у 21.00.
Шарено у Европи, бурно у Србији и – Новак у Америци | Спутњик спорт
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала