- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Владимиру Кецмановићу притвор продужен за још 60 дана

© Sputnik / Лола ЂорђевићОШ "Владислав Рибникар"
ОШ Владислав Рибникар - Sputnik Србија, 1920, 04.03.2024
Пратите нас
Виши суд у Београду продужио је данас притвор за још до 60 дана Владимиру Кецмановићу, оцу дечака који је 3. маја прошле године у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара школе.
Притвор је Владимиру Кецмановићу продужен због сумње да би у случају боравка на слободи у кратком временском периоду поновио кривично дело, као и с обзиром на то да се основано сумња да је извршио кривично дело за које је прописана казна затвора више од десет година, а начин извршења и тежина последица кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може да угрози несметано и правично вођење кривичног поступка, саопштено је из тог суда.
Владимиру Кецмановићу је оптужницом на терет стављено тешко кривично дело против опште сигурности, док је мајци дечака Миљани Кецмановић на терет стављено извршење кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
У овом поступку суђење је почело, али је судија одлучио да на прдлог Вишег јавног тужилаштва у Београду оно буде затворено за јавност.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала