- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Остварење сна „на одложено“, чекају и Србија и Немачка: „План је био да буде позван за пут у Русију“

© Angelika WarmuthАлександар Павловић
Александар Павловић - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2024
Пратите нас
Делегација Фудбалског савеза Србије коју је предводио директор А тима Стеван Стојановић била је претходног викенда у Минхену. Повод је био састанак са родитељима играча минхенског Бајерна Александра Павловића око могућег играња младог талента за репрезентацију наше земље.
Разговор на којем је присуствовао талентовани фудблер имао је једну централну и најважнију тему.
„Врло је важно да се нагласи да смо у контакту са Павловићем односно његовим родитељима неколико месеци. Интезивно смо разговарали и када су обавезе обе стране то дозволиле договорено је да се видимо у Минхену. Пре свега бих желео и Александру и његовим родитељима да захвалим на разумевању и издвојеном времену. Разговор је био обострано конструктиван и директан. Искрено верујем да су препознали најбољу намеру селектора Драгана Стојковића и одговорних људи за функционисање А тима да Александар на адекватан начин буде прикључен најбољој селекцији Србије. И нема сумње да га ми видимо у А тиму и план је био да буде позван у марту. Како нам је речено Александар не жели да донесе одлуку још, односно не до завршетка Европског првенства у Немачкој. Имамо апсолутно разумевања и схватање таквог приступа. Наставићемо да га пратимо, бићемо у контакту и видећемо шта ће бити епилог. Александру желимо много успеха у наставку сезоне уз наду да ће од јесени носити дрес Србије“, рекао је директор А тима Стеван Стојановић.
Прве утакмице А тима Србије су на програму овог месеца.
Пријатељски меч против Русије је у Москви 21. марта је место где смо већ могли да видимо Павловића.
А, потом следи дуел са Кипром је четири дана касније у Ларнаки.
Иначе, све су шансе да ће се Тони Крос вратити у немачку репрезентацију за Европско првенство што би можда значило да тамо неће имати места за Павловића, а раније је истицао да би играње на Европском првенству било остварење сна за њега.
 Драган Стојковић Пикси  - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2024
СПОРТ
Пикси објавио имена кандидата за пут у Москву и Ларнаку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала