- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Младић из Србије осумњичен за покушај убиства у манастиру Подмаине код Будве

© Sputnik / Бобан НововићЦрногорска полиција
Црногорска полиција - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2024
Пратите нас
Држављанин Србије М.П. (28) ухапшен је данас због сумње да је ранио ножем једну особу у манастиру Подмаине код Будве, саопштила је Управа полиције Црне Горе.
Како је наведено, М.П. је ухапшен због сумње да је извршио кривично дело убиство у покушају. Рањеној особи повређен је врат и транспортована је на указивање лекарске помоћи.
М.П. је одведен у службене просторије Одељења безбедности Будва где је са њим обављен разговор.

Манастир Подмаине: У инциденту учествовали гости, а не искушеници

Управа манастира Подмаине саопштила је вечерас да су у инциденту учествовали гости манастира, а не и искушеници или чланови манастирског братства, како су објавили поједини црногорски медији.
„Одмах након овог изненадног и немилог догађаја којем није претходила никаква свађа, Управа манастира је обавестила надлежне у полицији и позвала Хитну помоћ, који су одмах дошли на лице места и професионално обавили свој посао те повређеном лицу указали помоћ“, наводи се у саопштењу, пренео је Танјуг.
Манастирско братство, како се додаје, жали због овог инцидента којим је нарушен манастирски мир и злоупотребљено гостопримство.
„Вијести“ су раније објавиле да им је незванично речено из полиције, да је дошло до сукоба два искушеника, госта манастира, страних држављана, а да је један од њих оштећеном нанео повреду оштрим предметом.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала