- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Васа проговорио о репрезентацији: Надам се да ћемо сви бити на окупу

© Фото : ФИБАВасилије Мицић
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2024
Пратите нас
Василије Мицић, српски кошаркаш, пронашао је „мирну луку“ у Шарлоту који као да се препородио са његовим доласком. Иако није доминирао против Милвокија, Васа је у претходним мечевима показао шта уме и зашто је важан део Хорнетса, али и зашто је важан део и репрезентације Србије којој жели да се придружи за Олимпијске игре.
Није Василије Мицић био део српског тима на Мундобаскету када су Орлови освојили сребрно одличје, али чини се да жели да буде део репрезентације на Олимпијским играма.
После меча Шарлота и Милвокија, српски кошаркаш истакао је да је испратио квалификационе мечеве и да је срећан због победа Србије против Финске и Грузије.
„Обе утакмице сам испратио и много ми је драго. Те утакмице су доста незахвалне за играње, кад је у сред сезоне. Многи играчи су уморни, многи имају своје личне потешкоће, али свака част момцима на приступу и на резултату. Пресећан сам због резултата“, рекао је Мицић за „РТС“.
Када је реч о Олимпијским играма, српски кошаркаш истакао је да се нада да ће цео тим бити комплетан па је тако наговестио да би и сам желео да се нађе у Паризу.

„Сви смо ми на вези и мислим да је то свачија жеља. Прво мора да се заврши сезона, да останемо здрави и да такви уђемо у припреме. Ја се надам да ћемо бити сви на окупу“, истакао је Мицић.

Српски кошаркаш недавно је из Оклахоме прешао у Шарлот где се неупоредиво боље снашао. Разлика је велика најпре у простору који добија, а потом и у начину на који тај простор користи.
Са његовим доласком Хорнетси су процветали па су тако имали низ од четири победе, али је Милвоки оправдао улогу фаворита.
Репрезентативац Србије Мирослав Радуљица - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2024
СПОРТ
Шоу Мирослава Радуљице /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала