- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Карамбол на албанском двору: Престолонаследник тврди да су га физички напали принцеза и таст

© screenshot/RoyalblogNLАлбански престолонаследнички пар на венчању
Албански престолонаследнички пар на венчању - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2024
Пратите нас
Албански престолонаследник Лека II тврди да су га напали његова бивша супруга принцеза Елија и њен отац само неколико седмица након што су он и супруга најавили развод, објавио је Њујорк пост.
Принц Лека је објавио у јануару да се растаје од супруге након седам година брака, а сада је тражио интервенцију полиције након наводног напада у породици, наводи лист.
Према видео снимку, који ове седмице кружи друштвеним мрежама, принц Лека (41) је наводно био умешан у физички обрачун са Елијом (41) и њеним оцем, Ђерђом Поликроном Захаријом (73).
Албанска краљевска палата је издала званично саопштење као одговор на тај снимак тврдећи да је престолонаследник "физички нападнут тврдим предметом" и да иза напада стоје његова бивша супруга и њен отац, пренео је Њујорк пост.
Принцеза Елија је након тога рекла за албанске медије да је само покушавала да прекине напад Леке на њеног оца и да она није учествовала у сукобу, као и да ће се обратити суду поводом тога случаја.
Као одговор, албански краљевски суд издао је саопштење у којем је оптужио локалну полицију да је пустила снимак свађе на интернету.
"Принца Леку су 5. марта поподне физички напали бивша супруга и бивши таст, а снимци су објављени на друштвеним мрежама", наводи се у саопштењу и истиче да је снимак престолонаследник предао полицији само као материјални доказ за извршено насиље.
Принц Лека се оженио глумицом и певачицом Елијом у Тирани у октобру 2016. године.
Лека и принцеза Елија имају трогодишњу ćерку принцезу Џералдин.
Престолонаследник Лека II постао је наследник албанске круне након смрти свог оца, краља Леке I, 2011. године.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала