- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Дежурни кривац у новој епизоди – „Зашто увек ја?“

© Sputnik / Виталий ТимкивМарио Балотели
Марио Балотели - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2024
Пратите нас
Нема мира с Маријом Балотелијем! Неваљали дечко европског и светског фудбала познат по томе да прави проблеме где год да се појави, што је спутало његов невероватан таленат и упропастило му каријеру, поново је направио гаф. Овога пута, бацио је петарду у свлачионици!
Славила је турска Аданаспор за коју игра Супер Марио, и то управо голом бившег италијанског репрезентативца из пенала против Карагумрука (1:0), да би се Балотели постарао да у свлачионици буде прави спектакл.
Нико се није надао да ће Балотелију пасти на памет да баци петарду усред свлачионице. Поједини фудбалери Адане нису ни видели шта се дешава и били су збуњени након експлозије, док је Марио Балотели након што је бацио петарду ставио руке преко ушију.
Слатко се смејао и дивио се свом новом гафу, неваљали дечко европског и светског фудбала, познат по томе да је након једног од голова за Манчестер сити подигао дрес и показао мајицу на којој је писало: "Зашто увек ја?".
Остао је упамћен по томе бивши репрезентативац Италије који је играо за бројне велике клубове, од Интера, преко Милана до Манчестер ситија, али никада није направио каријеру какву је могао, управо због свих тих силних дечачких испада.
Подсетимо, Марио Балотели је својевремено у Манчестер ситију гађао стрелицама за пикадо фудбалере из омладинског погона. Испаљивао је ватромет у купатилу и умало је запалио скупоцену вилу.
Сада је одлучио да "сними" нову епизоду серије „Зашто увек ја?“... Али, то је Марио Балотели, а Адана је вероватно један од последњих клубова који је решио да трпи 33-годишњег непредвидивог нападача.
Александар Павловић - Sputnik Србија, 1920, 06.03.2024
СПОРТ
Бизарности случаја „Павловић“: Србија у руци, Немачка на грани – и откуд у причи тзв. Косово?!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала