- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин Миле „закључао“ гол у Риму – Тадић запечатио победу Фенербахчеа

© AP Photo / Alessandra TarantinoМиле Свилар
Миле Свилар - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2024
Пратите нас
Фудбалери Роме победили су на домаћем терену екипу Брајтона са 4:0 (2:0) у првом мечу осмине финала Лиге Европе. Српски голман Миле Свилар био је одличан и сачувао је мрежу Вучице на овом дуелу.
Голове за италијански тим постигли су Пауло Дибала у 13. минуту, Ромело Лукаку у 43. минуту, Ђанлука Манћини 64. минуту и Брајан Кристанте у 68. минуту.

Памтиће се и одбране МилетаСвилара када је у два наврата скинуо зицер Данију Велбеку.

У осталим утакмицама осмине финала екипа Карабага је ремизирала са екипом Бајер Леверкузена са 2:2, који је тако остао непоражен у свим такмичењима од почетка сезоне, док је Ливерпул на гостовању у Прагу победио Спарту са 5:1. Милан је надиграо Слабију из Прага са 4:2, а Лука Јовић који је ушао у другом полувремену није се уписао у стрелце.
Реванш мечеви су на програму 14. марта у Брајтону, Ливерпулу и Леверкузену.
У Лиги конференције Фенербахче Душана Тадића гостовао је Сент Жилоу у Белгији, а управо је српски фудбалер био прецизан са беле тачке за коначних 3:0 у 94. минуту утакмице.
Фудбалери Макабија из Тел Авива победили су на гостовању екипу Олимпијакоса са 4:1 (3:1) у првој утакмици осмине финала Лиге конференције. Голове за госте постигли су Еран Захави у 4. и 30. минуту, док су Идо Шабар и Дор Перец били прецизни у 9. и 74. минуту. Једини прецизан за грчки тим био је Ајоб Ел Каби у 13. минуту.
У осталим утакмицама Ајакс и Астон Вила ремизирали су без голова у Амстердаму, Молде је код куће победио Клуб Бриж са 2:1 и Лил је на гостовању био бољи од Штурма са 3:0.
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос - Sputnik Србија, 1920, 07.03.2024
СПОРТ
Монако бољи од Звезде уз рекордера Евролиге Мајка Џејмса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала