- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин честитао Рускињама Међународни дан жена

© POOL / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин са кадеткињама војне школе у Краснодару
Председник Русије Владимир Путин са кадеткињама војне школе у Краснодару - Sputnik Србија, 1920, 08.03.2024
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин честитао је свим женама Руске Федерације Међународни дан жена и пожелео међусобно разумевање, успех и срећне тренутке.
„Драге жене, од срца вам честитам Међународни дан жена. Са радошћу и узбуђењем га чекамо. Унапред се припремамо за овај дивни пролећни празник. И данас у сваком дому, у свакој породици чују се најнежније, најтоплије жеље нашим мајкама, супругама, ћеркама, бакама, пријатељицама“, рекао је руски лидер у видео-честитки.
Председник је у својој честитки посебно захвалио женама на свему што чине за успех специјалне војне операције.
„Посебно бих се обратио женама које се налазе у зони специјалне војне операције, обављају борбене задатке. И онима које су сада одвојене од својих породица: чекају наше хероје, инспиришући их љубављу, радошћу и подршком“, додао је шеф државе.
Председник је приметио да жене задивљују мушкарце својом способношћу да све ураде брзо и истовремено пажљиво, водећи рачуна о свим детаљима.
„Ви се борите са читавом гомилом проблема и невоља и остајете шармантне и привлачне. Немогуће је не дивити вам се. Желим вам истинско међусобно разумевање са онима који су вам драги, што више заиста срећних тренутака и успеха у свему што је вама важно. Срећан вам празник! Срећан Међународни дан жена!“, рекао је Путин.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала