- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Ердоган о предстојећим изборима у Турској: За мене је ово финале

© AP Photo / Markus SchreiberПредседник Турске Реџеп Тајип Ердоган
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2024
Пратите нас
Председник Турске и лидер Партије правде и развоја (АКП) Реџеп Тајип Ердоган, изјавио је да ће предстојећи локални избори 31. марта бити његови "последњи".
“За мене је ово финале. С овлашћењима датим законом, ови избори су моји последњи избори, али резултат који ће из тога произаћи биће пренос поверења за моју браћу која ће доћи после мене“, рекао је Ердоган у Истанбулу на састанку са представницима Турске омладинске фондације (ТУГВА).
Истичући да је 31. март, када се одржавају локални избори, веома важан и да је својеврсна прекретница, Ердоган је рекао да ће очи целог исламског света бити упрте у Турску, преноси Анадолија.
"Иако ово нису општи, већ локални избори, сви ће чекати да виде какав ће резултат имати АК Партија на овим изборима. Зато верујем да наша борба има веома јаку омладину и да ћемо дати адекватан одговор онима који прижељкују другачије“, поручио је Ердоган.
Ердоган је оснивач и лидер Партије правде и развоја (АКП), а прошле године је освојио нови петогодишњи председнички мандат.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала