- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак открио да је „десетка“ и сазнао кад излази на терен /видео/

© AP Photo / Asanka Brendon RatnayakeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света свих времена, открио је у Индијан Велсу да је када игра фудбал он тип играча као Лука Модрић. Први меч на Мастерсу у Сједињеним Америчким Државама одиграће против Аустралијанца Александра Вукића, не пре 23 часа и 30 минута, по средњеевропском времену.
Новак који је био слободан у првом колу Индијан Велса у другом ће играти против Александра Вукића, а његов меч је трећи на централном терену где програм стартује од 20 сати и отварају га Клара Бирел и Коко Гоф, а после њих ће на терен Американац Тејлор Фриц и Алехандро Табило.
По завршетку тог двобоја на терен ће петоструки шампион Индијан Велса Новак Ђоковић, који се вратио на поменути турнир после паузе од пет година.
Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2024
СПОРТ
Алкарас: Мучио сам се – много је очекивања и буке
А док чека да поново покаже умеће с рекетом, Новак ужива у сваком слободном тренутку. Најчешће игра фудбал и показао је завидно знање у додиру с фудбалском лоптом.
На питање новинара који је тип фудбалера, најбољи српски тенисер је без устезања одговорио:
„Ја сам као Лука Модрић. Тај сам тим играча. Волим да имам преглед читавог терена од 360 степени. Волим да асистирам, да трчим и да покрећем добре нападе“.
За разлику од Новака Ђоковића који ће „упалити моторе“ на Индијан Велсу у суботу око поноћи, други српски тенисер Душан Лајовић завршио је учешће већ у другом колу.
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 09.03.2024
СПОРТ
Један Србин мање у Индијан Велсу – преокрет и тотална доминација Алкараса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала