- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Фуриозан старт Медведева у Калифорнији – али ништа од руског окршаја

© AP Photo / Mark J. TerrillДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2024
Пратите нас
Данил Медведев, руски тенисер, победом је стартовао на мастерсу у Индијан Велсу победивши Шпанца Роберта Карбаљеса Буену врло лако резултатом 6:2, 6:3. У трећем колу Медведев ће играти против Себастијана Корде који је елиминисао Романа Сафијулина и тако спречио руски дуел.
Перфектно је почео турнир у Индијан Велсу за Данила Медведева који претходно није блистао у Дубаију па се тако чекао „пети Гренд слем“ да би се видело у каквој је форми.
Очигледно Рус нема проблема јер је у другом колу демонстрирао силу против Карбаљеса Буене.
У првом сету Данил противнику није дозволио ниједну брејк лопту, док је Робертов сервис претио и на крају му одузео гем најпре у шестом, а потом и у осмом гему.
Нешто бољи отпор шпански тенисер је пружио у другом сету после новог изгубљеног гема. Медведев је повео резултатом 2:0 и чувао је брејк до седмог гема када је успео да узврати Буена.
Међутим, нада је била кратког даха јер је Медведев одмах направио други брејк и тако после само сат и 24 минута славио је пласман у треће коло.
Могли смо да гледамо руски окршај, али Роман Сафијулин није успео да запрети Себастију Корди који је славио резултатом 6:4, 6:2.
Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2024
СПОРТ
Никад бољи опис Ђоковића дао је некадашњи „мрзитељ“ из Америке: „Растурио је Битлсе!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала