- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Русија пружа руку спаса одбаченом Французу

© AP Photo / Dave ThompsonПол Погба (десно) и Андрос Таунзенд (лево) у дуелу
Пол Погба (десно) и Андрос Таунзенд (лево) у дуелу - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2024
Пратите нас
После пада Пола Погбе на допинг тесту и суспензије од четири године, коју су многи оценили као крај каријере Француза и везисте Јувентуса, Русија је решила да му пружи „руку спаса“. Наиме, према писању италијанских медија стигла му је понуда из највеће православне земље да заигра у лиги славних особа.
„Тутоспорт“ први је изашао у јавност са информацијом, која је врло брзо потврђена, да је екипа „Броке Бојс“ контактирала Пола Погбу, како ми бу предочили могућност да обуче њихов дрес и тако настави да се бави фудбалом.
Лига славних особа основана је у Русији 2022. године и велики број тимова сачињен је од славних особа. Ту су бивши спортисти, глумци, певачи и остали и јасно је да би Погба био прва звезда, јер је донедавно био активан спортиста. Везиста који се са Француском попео на кров света, управо у Русији 2018. године, и даље се није огласио, самим тим то је додатно отворило простор за спекулације да ли ће одбачени Француз прихватити позив из Русије.
Артјом Чатјатуран, спортски директор поменуте екипе „Броке Бојс“ лично је контактирао Погбу и предочио му идеју да пад због допинга и тога што је био позитиван на суплемент „ДХЕА“, који подиже ниво тестостерона у телу, не мора да значи крај каријере, већ да и даље може да игра фудбал.
Додуше, у поприлично другачијим околностима јер нису у питању професионалци у пуној физичкој спреми, већ славне личности.
Пол Погба ће 15. марта напунити 31 годину и јако су мале шансе да ће по истеку четворогодишње суспензије бити мотивисан да покуша да се врати на терен и да се и даље бави професионално фудбалом.
Миле Свилар – талентовани српски голман - Sputnik Србија, 1920, 11.03.2024
СПОРТ
Зашто Србија не треба да се љути на Милета
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала