- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Додик: Путинова победа потврда да Русију води у правом смеру

© Фото : Уступљено Спутњику/ Кабинет Председника Републике Српске, Борислав ЗдрињаПредседник Републике Српске Милорад Додик
Председник Републике Српске Милорад Додик - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
Пратите нас
Председник Републике Српске Милорад Додик честитао је данас Владимиру Путину победу на председничким изборима у Русији, рекавши да је то потврда да земљу води у правом смеру.
"Пети мандат на челу Руске Федерације, освојен убедљивом победом на председничким изборима, потврда је да председник Владимир Путин има огромно поверење руског народа и да земљу води у правом смеру", написао је Додик на Иксу.
Додао је да је Путинова победа дочекана с радошћу и међу српским народом који, како је навео, у Путину види великог државника и пријатеља на ког увек може да се ослони.
"Такође, радује нас што је руски народ за свог лидера изабрао озбиљног, одговорног и мудрог државника јер је то гаранција да ће се у данашњем свету одржати традиционалне вредности и да неће постати место у којем само одабрани могу да одлучују о свему", навео је Додик.
Он је пожелео Путину добро здравље, снагу и истрајност на путу да сачува Русију и донесе мир и бољу будућност читавом свету.
Председнички избори у Русији - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2024
РУСИЈА
УЖИВО ЦИК: Никад већа излазност у историји Русије, Путину 87,28 одсто гласова – стижу честитке
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала