- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак растужио Мајами и завршио у Холивуду /видео/

© AP Photo / Trevor CollensНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете, који је претрпео рану елиминацију у Индијан Велсу, после чега је решио да откаже учешће на турниру у Мајамију, уживао је у НБА мечу у Лос Анђелесу између Лејкерса и Голден Стејта. Ноле је разменио поклоне са једним од најбољих шутера у историји Стефом Каријем.
Српски тениски ас поклонио је Карију рекет, док је заузврат добио дрес с бројем 30 са посветом Стефа Карија уз срдачан поздрав двојице истинских суперстарова.
Огласио се Новак у суботу кратком поруком у којој је навео да у овом тренутку пребогате каријере покушава да пронађе баланс између приватног живота и посла којим се бави. То је са собом повукло да се захвали организаторима Мајамија, где ни ове године неће заиграти, што значи да неће изгубити бодове на АТП листи.
Новак се отиснуо ка Холивуду, где је уживао у врхунској кошарци и победи Лос Анђелес Лејкерса над Вориорсима резултатом 128:121.
Леброн Џејмс предводио је „језерџије“ до тријумфа са 40 убачених поена, с друге стране најефикаснији у редовима „ратника“ био је управо Стеф Кари који је постигао 31 поен.
Ђоковић, ког су многи после отказивања учешћа на турниру у Мајамију, очекивали у Монте Карлу, где иначе живи, одлучио је тако да још мало остане у Сједињеним Америчким Државама и да „напуни батерије“ за наставак сезоне.
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
СПОРТ
Наставак турнеје по Србији или ново „бекство“ из српског фудбала?
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
СПОРТ
Мицић и Покушевски нису спречили пораз Шарлота /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала