- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Саша коначно пробио лед: „Невероватан осећај“

© AP Photo / Darko VojinovicСаша Лукић
Саша Лукић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
Пратите нас
Дуго је Саша Лукић чекао и дочекао првенац у Премијер лиги у дресу Фулама. Убедљиво је у 29. колу енглеског шампионата на „Крејвен Котиџу“ савладан Тотенхем, резултатом 3:0, а Србин је постигао други гол за свој тим. На тај начин бивши везиста Партизана и Торина пробио је лед на Острву.
Скромни 27-годишњак из Шапца стигао је прошле године у Лондон из Торина и слабо је добијао прилиу да покаже шта зна. Ипак, ове сезоне има јачу минутажу и то враћа добрим партијама,у којима су изостајали голови и асистенције, све до двобоја са незгодним „певцима“ из Лондона.
Саша Лукић је уз двоструког стрелца и играча утакмице Родрига Муниза, успео да се упише у стрелце у 49. минуту сусрета за вођство "колиб„ра" од 2:0.
Огласио се Лукић после првенца у Премијер лиги, поручивши индиректно да је скинуо терет с леђа.
„Невероватан је осећај постићи гол пред нашим сјајним навијачима и освојити три велика бода. Сјајна тимска игра“, написао је српски репрезентативац Саша Лукић на друштвеним мрежама.
Фулам се тренутно налази на 12. позицији Премијер лиге, а у наредном колу које следи после репрезентативне паузе, гостује Шефилду.
Подсетимо, селектор Драган Стојковић Пикси окупиће фудбалере Србије у понедељак у Кући фудбала у Старој Пазови, где их 21. марта очекује пријатељски меч у Москви са Русијом, а четири дана касније у Ларнаки са Кипром.
Дејан Јовељић - Sputnik Србија, 1920, 17.03.2024
СПОРТ
Јовељић опет погодио и засео на врх са Суаресом – Меси им гледа у леђа /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала