- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Откривен узрок смрти момка Арине Сабаленке

© AP Photo / John MinchilloАрина Сабаленка
Арина Сабаленка - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
Пратите нас
Није се дуго чекало на нове информације поводом изненадне смрти Константина Колтсова, легендарног белогурског хокејаша и дугогодишњег момка Арине Сабаленке, који је према писању белоруских медија, преминуо од тромбоемболије у Мајамију.
Један од крвних угрушака се одвојио, ишао је кроз крвоток, након што је направио штету органима бившег хокејаша ком више није било спаса.
„Са дубоком тугом вас обавештавамо да је преминуо тренер Салават Јулајева Константин Колтсов. Био је јака и весела особа, волели су га и поштовали играчи, колеге и навијачи. Заувек је исписао историју нашег клуба. Колтсов је освојио првенство Русије и Гагарин куп у саставу Салава Јулајева и одлично је радио посао у стручном штабу тима. Хокејашки клуб Салават Јулајев изражава саучешће породици и пријатељима“, наводи се у објави белоруског клуба на Телеграму.
И даље нема прецизних информација да ли је прослављени белоруски хокејаш и дечко друге тенисерке планете Арине Сабаленке, која се још није огласила, имао неких других здравствених проблема.
Никола Јокић Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
СПОРТ
Никола је причајући о Луки показао величину: „Он то заслужује“
Колтсов је бранио боје своје земље на Олимпијским играма у два наврата, док је у вези са Сабаленком био око око три године. Био је уз њу у Мелбурну када је освојила Аустралијан опен, пратио ју је и сада на америчкој турнеји...
Арина Сабаленка - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
СПОРТ
Трагедија – Сабаленкин момак пронађен мртав
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала