- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Из спота са Биковићем у дрес Србије и правац Москва: „Пресудиће срце – и све је јасно“ /видео/

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаМилан Гајић
Милан Гајић  - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
Пратите нас
Фудбалски репрезентативац Србије Милан Гајић изјавио је у Старој Пазови да жели да пружи максимум у националном тиму и додао да очекује спектакл на мечу са Русијом, у чијој најави је и сам учествовао.
Гајић је учествовао у најавном споту Фудбалског савеза Русије где је главну улогу имао прослављени глумац Милош Биковић.
Милош Биковић - Sputnik Србија, 1920, 18.03.2024
СПОРТ
„Русија, Србија, Русија, Србија...“ – Биковић најављује утакмицу у Москви /видео/
Гајић је одиграо један меч за селекцију Србије и то 2021. године на дуелу против Републике Ирске (3:2) у квалификацијама за СП 2022.
"Увек су те прве утакмице веома захтевне, јер сви желе са победом да отворе квалификације. Победили смо, а циклус се завршио оном победом у Лисабону и пласманом на СП у Катару", рекао је Гајић у интервјуу за званични сајт ФСС.
Он је истакао да жели да пружи максимум у дресу репрезентације Србије.
"Говорио сам и раније да је на свима нама да радимо, пружамо добре партије у својим клубовима и сачекамо прави тренутак када нас селектор и репрезентација буду требали. Дошао је тај тренутак, свестан сам шта то носи и шта може да донесе, желим да дам свој максимум и искористим прилику. Наравно, ближи се ЕП, сваки спортиста тежи томе да буде учесник највећих такмичења, па тако и ја. Не оптерећујем се, идемо корак по корак, видећемо шта доноси будућност", додао је Гајић.
Он је навео да последњих шест месеци игра више на левој страни.
"Последњих шест месеци играм више на левој него на десној страни, али сви знамо да сам ја изворно десни бек, да играм по десној страни, али добро се сналазим, Богу хвала, и на левој страни. То ми отвара неке друге могућности, јер верујем да сваки тренер, селектор воли да има играче који могу да одговоре на више позиција и то даје свима неку могућност да имају простора за већи избор", рекао је српски репрезентативац.
Српски глумац Милош Биковић је промотер меча између Русије и Србије, који је на програму у четвртак на стадиону Динама у Москви.
"Милош је добар момак, велики професионалац. Добио сам позив да радимо тај промо материјал и заиста сам га прихватио без размишљања. Тема је била његово опредељење за кога ће навијати у том мечу, јер он доста ради у Русији. На крају се истиче да ће пресудити срце, мислим да је онда све јасно... Приликом снимања рекао сам да му се дивим, јер кад видим колико пута мора да се понови нека сцена која ће трајати свега 10 или 15 секунди... Било је занимљиво. Много је људи радило, ја сам се трудио да само нешто не упрскам", навео је Гајић.
Он је истакао да очекује спектакл на мечу Србије и Русије.
"Од тренутка када се знало да ће се играти утакмица, они су свему приступили на веома озбиљан начин, трудили су се да кроз разне промо материјале покажу везе између наших народа, кроз историју, али и садашње време. Заиста нас очекује велики спектакл, карте су распродате, само још да буде лепо време", додао је Гајић.
Гајић (28) је члан ЦСКА од 2022. године.
"Ако гледамо статистику, објективно можда ми је ово и најбоља сезона у каријери. Да ли лево или десно, тренер углавном форсира офанзивам стил, где се по боковима игра високо, мени је то легло. Улазим у доста прилика, већину сам Богу хвала искористио и искрено стварно сам задовољан. Неки модел где себи видим и у будућности", истакао је српски репрезентативац.
Србија ће у четвртак од 18.00 играти са Русијом у Москви, а 25. марта у Ларнаки са Кипром.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала