- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Тајни план у девет тачака: Маск објавио снимак којим раскринкава изборну превару бајденоваца /видео/

© AP Photo / Eric GayМигранти на граници САД и Мексика код места Игл Пас
Мигранти на граници САД и Мексика код места Игл Пас - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
Пратите нас
„Демократе отварају границе, планирају да учврсте једнопартијску владавину - објашњење у мање од два минута“, наслов је видео клипа који је Илон Маск објавио на својој мрежи X. Он је представио план у девет тачака којим Демократе, како тврди, планирају да учврсте власт уз помоћ нелегалних гласова миграната које масовно „увозе“.
„Један. Преплавите земљу небројеним милионима илегалаца, копном, морем и ваздухом, из свих делова света. Довољно да засени популацију у 36 појединачних америчких држава. Досад“, стоји на почетку клипа.
У наставку је тврдња да мигранти у остваривању права која им не припадају имају предност у односу на Американце, али и подсећање да мигранти не одговарају за најтежа кривична дела:
„Два. Дајте приоритет потребама ових милиона не-грађана, преко потреба америчких грађана, бесплатним летовима, аутобусима, хотелима, оброцима и телефонима. Обезбеђивање њихове лојалности политичкој странци која их је увезла. Три. Држите их у земљи по сваку цену, чак и када почине насилне злочине попут убиства и силовања. Нападните језик којим се описују криминалци, а не саме криминалце“.
У четвртој тачки је објашњено да ће мигранти добити посебан статус, што је у супротности са имиграционим законима, те да ће утицати на нову расподелу власти у Представничком дому Америчког конгреса.
„До сада, то би било 13 додатних конгресних округа. Огромна изборна моћ“.
Шеста тачка објашњава да се води добро финансирана кампања да се промене изборни закони, да мигранти могу да гласају поштом, без провере потписа и без доказа о захтевима за држављанство.
„Скоро да је немогуће доказати превару бирача. Тачка седам. Закључајте трајну гласачку већину уз обећања у кампањи о раскошним бенефицијама и трајним привилегијама. Учвршћивање генерацијске оданости Демократској странци“.
Осми корак је победа на изборима.
„Девет. Укорењена једностраначка владавина је постигнута. Најбољи део? Ваши долари од пореза све то плаћају“.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала