- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Штета – Александра блистала па се угасила у Мајамију

© AFP 2023 / ADRIAN DENNISАлександра Крунић
Александра Крунић - Sputnik Србија, 1920, 20.03.2024
Пратите нас
Александра Крунић, српска тенисерка, поражена је у првом колу мастерса у Мајамију од Немице Лауре Зигемунд резултатом 4:6, 6:2, 6:2.
Одлично је меч отворила Александра Крунић која је направила брејк и повела са 3:0, али немачка тенисерка као да је тек тада ушла у дуел.
Имала је српска тенисерка још две брејк лопте и тако је могла да олакша себи посао, али након што их није искористила, њој је сервис гем одузела Зигемунд.
Упорна Александра одмах је узвратила новим брејком, али на исти начин још једном је одговорила и Немица. Након што је пропустила две сет лопте, српска тенисерка у десетом гему коначно користи своју шансу.
У другом сету немачка тенисерка прва је стигла до брејка, али је Алкесандра одмах изједначила. Међутим, до тог момента потпуно је стала. Зигемунд јој два пута одузима сервис гем и уводи меч у трећи сет.
Силовито је тај сет отворила Немица и повела са чак 4:0, а последњу наду Крунићева је дала када је вратила један од два брејка. Међутим, њена противница направила је и трећи и тако прошла у друго коло где је чека Јелена Остапенко.
Велика штета за српску тенисерку јер је ово било прво њено учешће у главном жребу Мајамија после пуних пет година.
Бруно Кабокло - Sputnik Србија, 1920, 19.03.2024
СПОРТ
Партизан „преживео“ драму на крају и победио Басконију – траје борба за Топ 10!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала