- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Велики дан за плаво-беле из Београда и Москве: „Следе озбиљни резултати – већ на лето!“

© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у базу фотографијаДинамо Москва
Динамо Москва - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2024
Пратите нас
ОФК Београд и московски Динамо су озваничили своје пријатељство – досад је то била пракса на навијачком нивоу, а потписивањем Меморандума о сарадњи то су учиниле и управе два плаво-бела клуба.
@sputnik.srbija @Sputnik Србија Kо ако не Срби! Све што би требало да знате о спектаклу у Москви #srbija #rusija #fudbal #sputnjiksport #dinamomoscow #vtbarena #сербия #россия #футбол #мяч ♬ original sound - Sputnik Србија
Церемонија је одржана на дан одигравања пријатељске фудбалске утакмице између репрезентација Србије и Русије, а у име два клуба Меморандум су потписали генерални директор Динама Павел Пивоваров и потпредседник ОФК Београда Костадин Терзић.
„Није случајно што смо почели да сарађујемо са ОФК. Више од 15 година наши клубови имају братски однос, а међу навијачима је успостављено чврсто пријатељство. Меморандум ће ојачати и проширити пријатељске односе Динама и ОФК, као и показати да је и у модерним временима сасвим могућа обострано корисна сарадња руских и европских тимова“, навео је Пивоваров.
Функционер Динама је остао и загонетан.
„Нећу још да откривам све тајне, али мислим да ћете већ овог лета видети прве озбиљне и за публику веома занимљиве резултате. Посебно, желео бих да напоменем да се наш Меморандум не тиче само главних тимова, већ и академија, дечијег фудбала и турнира Имамо договор на неодређено време, наше пријатељство траје већ дуже време, гледамо у будућност“, истакао је Пивоваров.
Обратио се и Терзић.
„Драго ми је што сам овде у Москви са нашим пријатељима из Динама у време када су односи Србије и Русије бољи него икад. Велика ми је част да потпишем Меморандум о сарадњи. Лепо је што кроз спорт и фудбал јачамо историјско пријатељство и везе међу нашим братским народима. Навијачи ОФК у Београду и Динамови у Москви могу да очекују развој наших односа у блиској будућности. Радићемо сваки дан на томе да га развијамо“, рекао је Терзић.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала