- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Спрема ли се за дуел са Путином? Фотографије Макрона како боксује изазвале буру /фото/

© AFP 2023 / FRANCOIS MORIЕмануел Макрон боксује
Емануел Макрон боксује - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2024
Пратите нас
Француски председник Емануел Макрон је изазвао буру на друштвеним мрежама фотографијама како вежба на врећи за ударање. Корисници се питају – да ли се он то спрема за дуел са Владимиром Путином?
Црно-беле фотографије је на Инстаграму објавио његов званични фотограф Соазиг де ла Моасонијер, а приказују председника Макрона стиснутих зуба и испупчених бицепса док вежба.
Корисници друштвених мрежа убрзо су почели да га упоређују са Рокијем Балбоом, док други истичу тајминг објављивања фотографија јер је Макрон позвао Европу да појача свој одговор на руски рат против Украјине.
Они такође сумњају да су председникови бицепси дорађивани у фотошопу.
Коментатори су, између осталог, објавили и фотографију на којој се види да је Макронова рука приметно мања него на сређеној фотографији.
Неки су у објавама навели и да се Макрон спрема да се суочи са председником Руске Федерације Владимиром Путином.
Магазин "Femme Actuelle" је описао фотографије као ласкаве, написавши да се чини да „муж Брижит Макрон одлучног погледа, као да жели да се бори са противником… удара толико јако да му бицепси искачу из црне мајице“.
С друге стране, има и оних који нису одушевљени фотографијама. Посланица француских Зелених Сандрин Русо је фотографије оценила као „пораз за прогресивизам“ и као „сиромаштво политичке комуникације“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала