- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Британска принцеза Кејт објавила да болује од рака /видео/

© AFP 2023 / JEFF GILBERT/ POOLКејт Мидлтон
Кејт Мидлтон - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2024
Пратите нас
Принцеза од Велса Кејт Мидлтон објавила је да болује од рака. Како је навела, рак јој је откривен после операције абдомена којој је била подвргнута почетком године.
Британска принцеза је, у видео-поруци, додала да је морала да се опорави после операције пре него што, по савету свог лекарског тима, крене са хемотерапијом, пренели су британски медији.
„У јануару сам била подвргнута операцији абдомена у Лондону и тада се мислило да је моје стање неканцерогено. Операција је била успешна. Међутим, тестови после операције открили су да је рак био присутан. Мој медицински тим ми је због тога саветовао да се подвргнем превентивној хемотерапији и сада сам у раној фази лечења“, казала је принцеза Кејт.
Она је навела да су то били невероватно тешки месеци за њену породицу, али је истакла истакла да је добро, да је сваки дан све јача и да се фокусира на ствари које ће јој помоћи да се излечи.
„Надамо се да ћете то разумети, као породица, сада нам треба мало времена, простора и приватности док завршим свој третман“, навела је Кејт.
Она је поручила оболелима од рака да не губе наду јер нису сами.
Подсетимо, Кејт (42) је примљена у приватну болницу у Лондону 16. јануара ради операције, а вратила се кући после 13 дана. Кенсингтонска палата је тада саопштила да се принцеза „добро опоравља“.
Погледајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала