- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Херој из Маниле забринуо Пешића

© Sputnik / Лола ЂорђевићФилип Петрушев
Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2024
Пратите нас
Српски кошаркаш из Олимпијакоса Филип Петрушев паузираће две или три недеље због повреде колена, објавио је портал Јурохупс. Сигурно је повреда забринула Светислава Пешића, али је један од хероја из Маниле добро прошао.
Како се наводи, повреда колена, коју је репрезентативац Србије зарадио у мечу против Асвела у четвртак увече није теже природе, али ће га одвојити од терена две до три недеље.
У први мах се чинило да би Петрушев могао да буде одвојен од паркета много дуже. Чак и да би због неке потенцијалне теже повреде могао да буде под знаком питања за потенцијални пут на Олимпијске игре.
Све то значи да ће Петрушев сигурно прескочити гостовање Олимпијакоса у Београду где би следећег четвртка, у мечу 32. кола Евролиге требало да игра са Партизаном.
У овој сезони, Петрушев у Евролиги има просек од 5,5 поена и 3,2 скока.
Наравно, сада преостаје да се Петрушев на време опорави и да када дође време за Олимпијске игре буде спреман. Па да потом одлука буде на селектору Светиславу Пешићу око тога да ли ће кошаркаша Олимпијакоса ставити на списак. А не да списак кроје повреде.
Памтиће се партија Петрушева против Литваније на Светском првенству када је био одличан у четвртфиналу и тако помогао Орловима да оду у борбу за медаље.
Није успео да се докаже у НБА лиги, али зато сада тражи срећу у Олимпијакосу.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2024
СПОРТ
Зашто Новак није гледао Србију и Русију?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала