- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Београд за Москву: „Посебна кореографија и пун стадион у знак подршке браћи!“

© Sputnik / Лола ЂорђевићМаракана
Маракана - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2024
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде од 19 часова дочекују Зенит у пријатељској утакмици, а навијачи су најавили да су спремили посебну кореографију подршке Русији и Моксви после терористичког напада у Крокусу.
Најватреније присталице црвено-белих хитно су се огласиле. Они су упутили само једну поруку и то упућену свим навијачима.
Посебно су истакли да навијачи дођу раније јер се спрема кореографија у знак подршке руском народу.
„Молимо све навијаче Звезде, који ће доћи на северну трибину, да буду бар пола сата пред почетак меча на трибини како би се договорили за кореографију која се спрема. У овом тренутку када је нашој браћи тешко, треба да виде пун стадион и сву могућу подршку коју можемо да им пружимо! Једини начин на који сада то можемо да изведемо је да напунимо стадион до последњег места“, наводе присталице Звезде.
Многи су у први мах, што је и логично, помислили да би пријатељски сусрет могао да буде отказан због језивог догађаја на северозападу Москве, где су четири маскиране особе отвориле паљбу у концертној дворани.
Ипак, Звезда се око поноћи огласила информацијом, поручивши да ће упркос трагедији у Москви меч са братским клубом Зенитом бити одигран.
„Желимо да покажемо подршку руском народу и колико смо уз њих“, била је кратка порука шестоструког узастопног шампиона Србије.
Утакмица ће почети минутом ћутања у част настрадалим жртвама у терористичком нападу у Москви. Екипе ће носити црне траке у знак жаљења за настрадалима у терористичком акту.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
Маракана - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2024
СПОРТ
Звезда се пред Зенит огласила због трагедије у Москви: „Да покажемо руском народу да смо уз њих“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала