Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вечерас у 20 сати: Спутњиковa ексклузивна емисија о НАТО агресији

© AFP 2023 / US NAVY/Renso AMARIZЛансирање крстареће ракете "томахавк" на СР Југославију 1999. године
Лансирање крстареће ракете томахавк на СР Југославију 1999. године - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2024
Пратите нас
Поводом 25 година од НАТО агресије на СР Југославију редакција Спутњик Србија емитује у 2О сати документарну емисију „Сумрак Запада почео на небу изнад Србије”.
Ауторка Наташа Милосављевић са релевантним саговорницима представља политички амбијент и догађаје који су довели до бомбардовања, геополитичке околности које су промениле тај нецивилизацијски чин НАТО и кораке које Алијанса и западни лидери прави све до дана данас - до сукоба у Украјини.
Све ове догађаје анализирамо са некадашњим премијером Србије Николом Шаиновићем, руским амбасадором у Београду Александром Боцан-Харченком, историчаром Сашом Адамовићем, директором Евроазијског безбедносног форума Митром Ковачем, Александром Митићем из Института за међународну политику и привреду, редитељем и професором Факултета за медије и комуникације Станком Црнобрњом и ратним репортером и директором Руског дома Евгенијем Барановим.
За слику и монтажу били су задужени Дејан Симић и Гавро Дешић, за тон и расвету Зоран Ергић и Богдан Пантић. Графичку обраду урадио је Бранко Максимовић, а продуценткиња је била Милица Марковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала