- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Симоњанова: Американци никада не одржавају обећања

© RTГлавна уредница новинске агенције „Русија севодња“ и телевизије „РТ“ Маргарита Симоњан
Главна уредница новинске агенције „Русија севодња“ и телевизије „РТ“ Маргарита Симоњан - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2024
Пратите нас
Власти САД никада не одржавају своја обећања, то је њихова животна норма, таква је политичка етика Американаца, изјавила је главна уредница медијске групе „Русија севодња“, у чијем је саставу и Спутњик, и телевизијског канала РТ Маргарита Симоњан.
„Желиш да знаш шта се тачно неће догодити у следеће четири године – послушај шта обећава за те следеће четири године кандидат за председника САД. То је њихова животна норма, они никада не одржавају обећања“, рекла је Симоњанова у интервјуу за филм „Београд“ телевизијског канал „Русија 1“.
Симоњанова је подсетила на обећања бившем совјетском председнику Михаилу Горбачову о томе да се НАТО неће ширити на исток, на обећања Барака Обаме да ће затворити базу у Гвантанаму, на обећања бившег америчког председника Доналда Трампа да ће успоставити пријатељске односе с Русијом.
„То је друга политичка етика, други стил комуникације са сопственим бирачима. Говорити се може све, и не само то, може се чак и потписивати све што треба. Данас је потписао, сутра је повукао потпис. Мало ли су пута то радили пред нашим очима?“, запитала се Симоњанова.
Она је, такође, рекла да је америчка нација одавно уздигла зло не само у категорију нормалности него и вредности.
Симоњанова је подсетила да су Американци избацили на Вијетнам више експлозива него што је избачено на целу Европу током Другог светског рата.
„То је историјска чињеница. Они од тада нис постали бољи него су чак, може бити, постали гори“, рекла је Симоњанова.
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија
Нови канал Љубинке Милинчић на Јутјубу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала