- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Остварење сна – у утакмици са великаном из Русије: „Памтићу до краја живота“

© Фото : ФК Црвена звездаИван Гутеша
Иван Гутеша  - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2024
Пратите нас
Голман фудбалског клуба Црвена звезда Иван Гутеша изјавио је да је феноменалан осећај дебитовати за црвено-беле на пријатељском мечу са Зенитом.
Зенит - Звезда - Sputnik Србија, 1920, 24.03.2024
СПОРТ
Србија и Русија – заједно! Нема одступања пред злом! /видео/
Црвена звезда је на свом терену победила Зенит резултатом 1:0. Гутеша је на овом мечу дебитовао за црвено-беле, а утакмици је присуствовао 42.771 навијач.
"Феноменалан је осећај, иако је пријатељска утакмица, било је преко 40.000 људи, и заиста прелеп амбијент. Свако ко замишља деби за Звезду, мислим да у глави прави такав сценарио. Драго ми је да смо све то крунисали и победом, тако да ћу ово памтити до краја живота. Срећан сам и што нисмо примили гол и то је заиста заслуга читаве екипе. Давали су ми ветар у леђа, баш сам осећао подршку све време", рекао је Гутеша, преноси званични сајт клуба.
Гутеша је рођен 2002. године у Вршцу. Он је рекао да је треме било док није почело загревање и додао да ће му искуство са утакмице бити изузетно значајно пред наставак сезоне.
Миљанов корнер - спортски подкаст - Sputnik Србија
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
"Више је то било неко позитивно ишчекивање да утакмица почне, него класична трема, али је и то нестало чим смо изашли на загревање. Једноставно, фокус се пребацио на терен. Свакако да ће читав овај амбијент много да ми значи за наставак сезоне. Мислим да је пуна Маракана врхунац фудбала. Све то је додатно искуство за оно што ме чека са Графичаром", навео је Гутеша.
Он је подсетио да је у Звезду дошао 2017. године.
"У Звезду, коју волим од малих ногу и која је породично наслеђе, сам дошао 2017. године и прва утакмица тада је био Краснодар на Маракани. Сећам се да сам је гледао и невероватно ми је да ме сада тренира Владан Милојевић, који је и тада био на клупи Звезде и донео много успеха нашем клубу", рекао је Гутеша.
Он је истакао да има још много снова са Звездом.
"Свестан сам да је лед пробијен, тако да треба само да наставим да радим и да се трудим. Имам још много снова са Звездом, али управо кроз посвећености они могу да се испуне", закључио је Гутеша.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала